En tråkig lördagkväll!


En bild off från träning! Usch. Dags å köra i gång igen!  Vill växa å bli stark igen!  Kanske ett mål i juni men frågan är om jag törs. med peppning från min underbara sambo så tvekar jag inte alls tror jag, lättare att peppa varandra! Återstår å se :)

Just nu är min älskling på partaj med sina boys och jag är som vanligt barnvakt.... Och det är jobbigt för jag saknar honom så jag går sönder snart, men får stå ut i två timmar till, sen så! 😊 
Annars,? Jo min polle fick nya fina hovar igår! Jag är såååå nöjd för de! Så nu kan jag äntligen rida igen utan att oroa mig för massa snubbel :)) så imon blire en vända till Skövde på lite shopping och träning å bara njuta! Sen en ridtur beroende på vädret ;) 
Men de ser vi imon, först längta ihjäl mig å se om jag överlever det! 
Tjaoo ! 🌟

Vissa dagar är bättre än andra!


Jag har så mycket att skriva om men tar mig inte i kragen till att göra det fast jag behöver det. Jag mår bra att skriva av mig. Nåväl, just nu ligger jag på soffan och gör ingenting, tittar på när min kärlek för i ordning matdosor tills imon😊 låter som om det går sådär faktiskt. Han säger väl la till om han vill ha hjälp :)  
Har jobbat idag, som alla andra dagar, det har varit en otroligt lugn dag. Va även och tittade på en sak idag inför framtiden, svårt val men de blir nog bra vilket som tror jag :)  båda är nöjda med de men det är ju då det där med beslutet på de hela som återstår och ser :) 

Å min lilla polle får snart äntligen nya skor och då kan vi äntligen komma igång igen, jag längtar efter detta nå så sjukt mycket :)) så snart är jag lyckliga tjejen :)) 

Längtar även till på fredag då jag är ledig å då är jag ledig fram tills på måndag då jobbet kallar igen :) 
Så i helgen kan de nog bli till att baka lite olika :) beror helt på väder och vind! 

Nu kallar lite kvälls.te!:))

Underbara 7månader!


Tjolahopp! 

Trötta och utslitna krigare är precis vad vi är just nu. Men inte så långt kvar till att det är helg nu som tur är.
Och på fredag till måndag är jag leeedig!! Sova och så komma ikapp i livet lite grann samt få lite ordning i lägenheten igen:) göra om lite å måla lite möbler :) kommer bli så bra när de är klart:) tuppen upp på den :) 

Just nu är det tvättstugan och köket som jag är bästa vän med!  Så nu kallar potatisen :) 
Thao! 


RSS 2.0