fjärde juli tvåtusenfjorton

tjolahopp! exakt en månad sen förra inlägget. kan hända att det blir skärpning på det eller ej, vissa dagar saknar jag att blogga å vissa dagar inte alls. Ibland funderar jag på att skaffa mig en ny. en omstart även där! skulle vara såå skönt tror jag :) men de är ju ett ilandsproblem!
vilket fall så under denna månad som har gått så har jag och Pontus varit till Ikea och fått ordning i lägenheten, lite småfix kvar som en provisorisk bäbk till köket för torrvaror då det är sämst med förvaring av skåp. :( men vi har gjort de bästa just nu iaf :) balkongen ska snart få ett nytt fint liv oxså :)) älskar att pyssla med inredning! nåväl vad mer har hänt, pojken har fått ett nytt jobb och jag får utökad tjänst på mitt jobb:D glada? ja minst sagt är vi det! :) jag har ridit affe riktigt för första gången och det gick sjukt bra :D tompa är också lika pigg som vanlig, dock en liten tjockis numer :)
husägare å hundägare har vi oxså blivit, dock en vecka bara. men man saknar verkligen att kunna vara hemma nu när det gått några dagar.

vilket fall, idag har jag en ledig fredag! tjoooohooo :D bästa starten på en helg! ska hem om en stund och pyssla lite sen till hästarna :) å fint väder på de, kan de bli bättre? ja när min bibi kommer hem :) hihi

nee nu ska jag ta och rycka igång mig med att klä på mig :)
ha fina och bra dagar tills nästa gång :)
puss!

RSS 2.0