snöiga januari!

hej och välkommen denna fina vita tisdag! jag är så lycklig av att få se snö! 
gårdagen va en skön å fin dag! eller ja stundvis iaf! haha mitt på dagen så va jag och mamma bort till moster en sväng på lite fika, sedan åkte vi hem till en som hade hittat en svart liten misse men det va en tös så det var inte min lilla zickan tråkigt nog! har en känsla av att han lever iaf, så han finns där ute någonstans men vart är min stora fundran! nåväl bonden nästa å kolla med honom oxså. 
 
tvättat å varit duktiga i stallet var vi oxså, å molle lekte som tusan i snön, tror att han är lika lycklig som jag när det gäller snö! :)) 
pontus och eric kom hit en sväng innan vi skulle å träna, på g ut till bilen så blev de världens snöbollskrig med allihopa! hahaha sjukt roligt, ligger på min topp 10 lista för detta år iaf! haha 
nåväl när vi väl blöta och kalla kom iväg till gymmet så blev jag så opepp på gymmet så det fanns inte, ville köra rygg eller mage men boysen skulle biffa sina armar lite mer!  så blev en nejbra dag på gymmet igår, mycket snack lite verkstad! nya tag idag då dom lovade å köra rygg med mig! 
fast jag knappt har gjort något på gymmet överhuvudtaget så har jag träningsvärk! :O
men jag ska ju inte klaga då jag älskar det! :D  det är sååååå skönt !
 
happ idag då!? jodå, trött på lediga dagar nu. vill tillbaka å jobba lite nu. blir väl stallet å träna hoppas jag på. har tänkt å följa med mamma å flisan till travet idag för å tvätta täcken men när det är så skulle vi ha tränat så jag vette tusan vad jag ska ta mig till nu. jag vill ju båda, annars så gör jag det nästa vecka bara det är inga täcken som jag behöver nu (hästtäcken)! ja jag fundera lite på de hur jag ska göra, skulle vara askul å vara med pontus och eric idag med då dom har lovat å köra rygg mä mig! :) 
 
nåväl i-landsproblem antar jag! :) 
ha en superfin dag så hörs vi! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0