Allting verkar så självklart, det finns ju bara lycka

hejåhå vad det går! 
 
ni ska bara veta! mycket har hänt sen sist! men mycket tänker jag inte tala om!  HA HA! 
just i skrivandes stund har jag det bra men jag saknar då två av minna vänner nå  otroligt mycket E&J! önskar att jag kunde ha dom här där jag är men tyvärr går inte det nå bra just nu! men vi ses snart igen! :) när ni som minst anar det så ses vi! :) fick precis ett fint sms av e så nu sitter jag och gråter för de fina orden! ♥♥♥
 
jul & nyår har varit toppen, jul här vid mor och jul vid farmor och farfar med släkt, och nyår i gävle! 
samt min födelsedag har jag hunnit med oxså! allt har varit suuuuperbra och jag är supernöjd över klappar och presenter! :) bättre har det inte kunna blivit! 
 
nu ämnet häst! min lilla söta gamla gubbe till häst blev ju skadad för ett tag sen, 19 nov för att vara exakt! och de tog en jäkla tid innan såret läkte, själva såret är läkt nu men massa andra problem har uppkommit och nu ÄNTLIGEN börjar han bli fin i benen igen! jag är super glad för det så snart kan jag få hoppa upp på ryggen igen! som jag har saknat det!
men innan det sker så har vi ett projekt på gång här och det är inridning av "lilla" alfonso! om jag så ska flyga av mina resterande 97 gånger vid inridningen av honom så får de vara så! för sen ska han gå galant, mycket träning och värk blir de men det är det värt! 
förövrigt! jag hatar att det inte är snö ute! hästarna i hagen är på gyttje spa varenda dag! det är gegga överallt (i halva) känns de som! 
 
nåväl! frussen är jag så en kopp te på detta och  pyssel med lite papper så blir de nog bra! 
 
seeyaaa! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0