en månad och åtta dagar

ja så länge har jag varit här nu och jag fortsätter å trivas här! kommer bli som fisken i vattnet bara jobbet kommer! :) lite småsegt tills dess. träningen har kommit igång bra å som jag har saknat det! skaffat mig ett kort på en anläggning nu oxså å de känns superbra! äntligen är det min tur, än så länge har inte armbågen fuckat nånting så jag är lycklig! :)
hästarna mår bra och ett ombygge i boxarna ska ske nu i veckan då min har blivit en suris å tycker inte om sin granne! annars är min plupp fin i benen. affe har en sko mindre så kan inte sitta upp på honom än förän hovis har varit här tråkigt nog, har ingen lust med bambi på hal is! :)
just nu ligger jag å myser i soffan under björnfilten å funderar på att ta en 10min powernap eller inte! Svårt beslut!
vilket fall så ska jag å mor ta oss till Skövde för å kila på grejer till affe annars blir en lugn och harmonisk dag! :))
skepp å håj!

snöiga januari!

hej och välkommen denna fina vita tisdag! jag är så lycklig av att få se snö! 
gårdagen va en skön å fin dag! eller ja stundvis iaf! haha mitt på dagen så va jag och mamma bort till moster en sväng på lite fika, sedan åkte vi hem till en som hade hittat en svart liten misse men det va en tös så det var inte min lilla zickan tråkigt nog! har en känsla av att han lever iaf, så han finns där ute någonstans men vart är min stora fundran! nåväl bonden nästa å kolla med honom oxså. 
 
tvättat å varit duktiga i stallet var vi oxså, å molle lekte som tusan i snön, tror att han är lika lycklig som jag när det gäller snö! :)) 
pontus och eric kom hit en sväng innan vi skulle å träna, på g ut till bilen så blev de världens snöbollskrig med allihopa! hahaha sjukt roligt, ligger på min topp 10 lista för detta år iaf! haha 
nåväl när vi väl blöta och kalla kom iväg till gymmet så blev jag så opepp på gymmet så det fanns inte, ville köra rygg eller mage men boysen skulle biffa sina armar lite mer!  så blev en nejbra dag på gymmet igår, mycket snack lite verkstad! nya tag idag då dom lovade å köra rygg med mig! 
fast jag knappt har gjort något på gymmet överhuvudtaget så har jag träningsvärk! :O
men jag ska ju inte klaga då jag älskar det! :D  det är sååååå skönt !
 
happ idag då!? jodå, trött på lediga dagar nu. vill tillbaka å jobba lite nu. blir väl stallet å träna hoppas jag på. har tänkt å följa med mamma å flisan till travet idag för å tvätta täcken men när det är så skulle vi ha tränat så jag vette tusan vad jag ska ta mig till nu. jag vill ju båda, annars så gör jag det nästa vecka bara det är inga täcken som jag behöver nu (hästtäcken)! ja jag fundera lite på de hur jag ska göra, skulle vara askul å vara med pontus och eric idag med då dom har lovat å köra rygg mä mig! :) 
 
nåväl i-landsproblem antar jag! :) 
ha en superfin dag så hörs vi! :) 

tänker inte så mycket utan gör bara

kändes som att det var längesen jag skrev men det var ju bara för två dagar sen! :) bra koll jag har,NOT!
nåväl, igår var jag och tränade med eric och Pontus. blev löpning å rodd för min del å de känns en hel del i kroppen idag. tänk vad ca två månader utan nån ting kan göra mycket. eller jag har iaf lyft en jävla massa kartonger å massa 20liters hinkar med vatten och sjuttioelva kannor vatten varje dag. Men det är inte vad jag är van vid att träna med. Har inte ens kunna ridit för min plupp är inte hel än. trodde jag skulle kunna i veckan som va men till helgen hoppas jag på. men det var en början den lilla träningen som var igår. Idag blir det nog oxså lite träning :)

just nu ligger jag kvar under täcket å myser. har inte så mycket å göra när jobbet inte kallar tråkigt nog. eric sover å pontus jobbar. så har ingen å leka med förutom vovven då men han sover oxså.
nåväl får ta å läsa lite ist :))

ha en underbar dag :)

swisch så känns det som att alla pengar var borta!

nejdå så illa är det inte, men det känns som så bara.
nu får bara det nödvändigaste köpas in! nog om det för det är ju inte så intressant för er!

inridningen som skulle blivit av idag blev aldrig av men imon om det inte regnar, då jäklar! :)) nu ska lilla affe få prova på nå nytt å jag med!
så tips på vad som är bra att tänka på vid inridning? :))
ska försöka göra mitt bästa då jag inte är superryttaren och aldrig ridit in någon häst förut, inte ens sett på!
ska försöka komma ihåg å tänka på allt min fina erica har lärt mig iaf!
ska försöka filma allt från början, hoppas även på att det inte blir allt för många flygturer! : )

nu sitter jag med lillsyrran och kollar på nå program som hon älskar! men ska väl ta å göra lite käk nu till oss alla innan filmtajm! :)
P&K

Allting verkar så självklart, det finns ju bara lycka

hejåhå vad det går! 
 
ni ska bara veta! mycket har hänt sen sist! men mycket tänker jag inte tala om!  HA HA! 
just i skrivandes stund har jag det bra men jag saknar då två av minna vänner nå  otroligt mycket E&J! önskar att jag kunde ha dom här där jag är men tyvärr går inte det nå bra just nu! men vi ses snart igen! :) när ni som minst anar det så ses vi! :) fick precis ett fint sms av e så nu sitter jag och gråter för de fina orden! ♥♥♥
 
jul & nyår har varit toppen, jul här vid mor och jul vid farmor och farfar med släkt, och nyår i gävle! 
samt min födelsedag har jag hunnit med oxså! allt har varit suuuuperbra och jag är supernöjd över klappar och presenter! :) bättre har det inte kunna blivit! 
 
nu ämnet häst! min lilla söta gamla gubbe till häst blev ju skadad för ett tag sen, 19 nov för att vara exakt! och de tog en jäkla tid innan såret läkte, själva såret är läkt nu men massa andra problem har uppkommit och nu ÄNTLIGEN börjar han bli fin i benen igen! jag är super glad för det så snart kan jag få hoppa upp på ryggen igen! som jag har saknat det!
men innan det sker så har vi ett projekt på gång här och det är inridning av "lilla" alfonso! om jag så ska flyga av mina resterande 97 gånger vid inridningen av honom så får de vara så! för sen ska han gå galant, mycket träning och värk blir de men det är det värt! 
förövrigt! jag hatar att det inte är snö ute! hästarna i hagen är på gyttje spa varenda dag! det är gegga överallt (i halva) känns de som! 
 
nåväl! frussen är jag så en kopp te på detta och  pyssel med lite papper så blir de nog bra! 
 
seeyaaa! :)

RSS 2.0