resumé av en bra helg! ☆

haft en mycket bra helg! i fredags så vaknade jag upp bredvid bästa plutten väldigt tidigt för de va jobb som kallade för plutten! duktig som han är går han upp fast han inte vill! :)) hade en bra allmänt bra dag. klockan slog två och plutten slutade (ja jag väntade faktiskt på honom). min telefon fungerade inte som den skulle så han kom förbi en sväng. Efter lite mat å prata så plockade vi upp kusinen min och åkte mot Göteborg! väl i gbg så hämtade vi ut ett paket som skickats fel sen massa felåkningar och damp i bilen så lyckades vi komma till kungälv där vi träffade på två roliga filurer. å jag fick äntligen gå in på ett ica maxi, shoppade loss tuggummin kan jag lova! nävål efter att käkat så började vi rulla hemåt igen. kom hem senare än vi trodde så de blev ingen träning, menmen lika glada för de.
lördagsmorgon vaknade vi tidigt men myste kvar under täcket bra länge, våga vägra gå upp va temat! ;)
men tillslut fanns det inget val, jag skulle hem till småsyskonen och plutten drog å tränade lite. Gjorde stallet å tog mig en ridtur på min plupp, sååååå himla skönt å mysigt! känns bra att snön är borta snart faktiskt! blir mycket ridning då.:) red även förbi uppfödaren av min plupp å visade upp honom, och dom blev sååå glada av att få se han så fin, men finare ska han bli! :D
kvällen kom och plutten kom hit å myste lite innan vi åkte å köpte mat sen blev de bums i säng då vi skulle upp tidigt å bada på söndagen! :)

söndag, vaknade och laddade som få för äventyrsbadet i skövde. MEN lillebror va sjuk så de blev shopping ist:( så så fick de bli. :) kikade på lite kläder och njöt med att få ha bästaste bredvid mig och se min lilla söta familj glada! :) lunch enligt lillsyrrans önskemål - donken! sen hem , sova en liten stund å ladda upp för kalas för lillsyrran. hinkade bokstavligt chokladsås, hemmagjord så den är svår att motstå. fikakoma efter se så sov eb stund till på min bästaste axel en lite stund. åkte å handlade lite å sen hem å laga mat, gott blev de minsann och så en film på de. ett bra avslut på den helgen iaf! :)
mycket onyttigheter har det blivit under helgen så nu är de slut på de. en dag i veckan, max. knappt så jag ska ha de. ska ju bli fit till sommaren nu så lär ligga i! :)
idag blir de nog ingen träning för jag är inte nå riktigt pigg, jävla fan är de enda jag har å säga om de. boxas ska jag börja lite smått med oxså, wiiii :))
nåväl, massa babbel blev de nu. dags å rycka upp sig och ut till stallet! :)
ha en fin dag! :)var det en käftsmäll eller var det ett rop på hjälp?

ja jag vet inte faktiskt, det är nog lite både och tror jag. känns så. jag känner mig hel men ändå halv om inte en tredjedel. men tror mer på halv.
visst saknar jag massor av saker högre upp i landet och som jag sagt tidigare så önskar jag att man kunde ta med sig allt å alla när man gör en längre flytt här i livet men jag har lärt mig att det går inte oavsett hur mycket jag vill det. men bara för att jag är långt ifrån innebär det att jag inte har glömt något eller någon! alla mina fina minnen är kvar å jag tänker på dom jämt! vart man än går kommer man på saker som man gjort tidigare som är relaterade till de. Skulle aldrig glömma eller sluta fundera på allt roligt!
"avståndet gör ingen skillnad" fuck off! de gör de visste, det är inte lika lätt å göra alla spontana saker med varandra på de sättet som förr men jag har inte slutat existera för det.
Mitt val nu var å flytta för att kunna få slappna av samt att få utvecklas som person. jag står upp för mitt val, mn får tycka att det inte verkar som ett klokt val men jag lyssnar bara på mig själv i denna fråga för det är bara jag själv som kan ge mig det rätta svaret, å just nu känns det rätt. inte säkert de gör de om ett tag men det är nu det handlar om inte sen. Det kommer att vara svårt i början å förstå att jag inte är där. men det är nu man har förstått vilka som va ens vänner. Erica & Julia, dom två bästa i mitt liv, det sitter hårt i dom att jag inte är nära längre å de gör det i mig med, men det är något man lär acceptera här i livet. man lär leva sitt eget liv och inte genom andra. men göt det finns jag ändå kvar. vissa av mina "vänner" frågade här om dagen om vi skulle fika, men hallå!? fattar vissa ingenting!? nä tydligen, som tur va du ändå inte min vän enligt mig. möjligtvis va du vän med mig men jag inte med dig! å vissa ångrar att dom inte brydde sig mer men det är ju deras förlust, jag var med än supernöjd med att bara ha erica och Julia!
nåväl, erica jag har väl inte varit den bästa på å höra av mig men när jag berättade om v 9 så ville jag spara så mycket tills dess. men de kändes som ett mindre bra val av mig tydligen. ingen slår oss, som du sa, fixar vi de här så fixar vi allt! jag står alltid vid din sida oavsett avstånd å de vet du. jag älskar ju dig min fina vän! & saknar dig och oss nå otroligt mycket !
kan skriva hur mycket som helst men så mycket ska inte alla få veta!frossar dagar

alltså mitt uppe i träningen så har jag haft för många frossar dagar nu. jag förstår inte varför! fan! inte okej nånstans! nåväl ångest är här å mitt frosseri ligger i magen å jag kan inte mer än att ändra på det till å ge fan i å springa lite imon!
nåväl igen, jag har inte heller tränat på två dagar nu, igår hade jag så sjukt ont i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, å idag värker de i munnen då visdomständerna spökar för mig. men imon då jäklar, då kommer ingenting i vägen. för då ska jag springa och sen gymma med två härliga individer! :) Bra peppning får man trots att man är små svag än (fast egentligen är det bara jag som tror de), men styrkan kommer snart! :)
det börjar bli vår å snön smälter bort och jag är sprallig som bara den!
just i denna sekund så håller jag på å väntar ihjäl mig känns det som, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge;)
nu blire en kvällsprommis med vovven å titta till hästarna :)
adios! :)

that feeling baby!

ojoj, redan februari! galet fort de går! igår för en månad sen åkte jag ner hit igen till Lidköping, känns som förra veckan så de har gått fort som bara den! men har man kul så har man! visst saknar jag mina vänner hemma oxså men vi ses ju snart igen och då blire partaj å mycket snack å träning! Mest mycket snack lite verkstad! ;)
helgen som har varit får tummen upp! varit med plutten hela helgen, tränat, småfestat, myst å varit allmänt kassa helt enkelt!:) upp tidigt idag men la mig lika fort igen å somnade om tok för länge! så nu ut i stallet å göra de å hoppas på att höet kommer snart! sen blir det nog å baka liten kaka till mamma min :) ha en fin dag! :)

RSS 2.0