Välkommen lediga tisdag!

God förmiddag! Ligger fortfarande i sängen och myser med min sjukling. dock ska vi tillägga att jag har varit till tvättatugan och tvättar, så jag ligger då inte på latsidan inte! samt att jag har flytta på min bil för att slippa få böter :) 
pojken min är hemma och sjukskriven nån vecka nu då läkarna i lördagsnatt kom fram till att han har en kraftig inflammation i ländryggen på vänster sida samt i baksida lår på vänster ben. Så nu är det nästan sängliggandes i minst en vecka för honom. de är tråkigt men de jobbet han har sliter otroligt mycket på honom så en veckas vila är nog inte helt fel. Men det hindrar inte oss från att åka till Borlänge och Smedjebacken på torsdag! tjoohoo på den! Ska bli så himla skönt att få komma ut till stugan igen. Enda nackdelen med att bo så långt bort är att jag inte kan åka till farmor och farfar samt stugan när jag vill. krävs lite mer planering nu för de "/ nåväl snart är vi där! Och att jag har med mig min fina prins gör det bara ännu bättre! :) 
 
Idag så händer de inte så mycket kanske, fixa klart tvätten, handla, och hästen ska få bli extra ompysslad då det har börjat komma stygnflugeägg!!!! Så dryga att hålla på med men bort ska och måste dom! och så laga mat såklart, kanske baka något:)) de vet man inte! Nåväl ska ta och kila ner till tvätten nu igen :)) 
kan slänga med en liten bildbomb :) 
 
puss och kram hela dan! 
 
 
 
 
 

höstkänslor!

 
 
alltså, det börjar bli kallt ute och jag längtar till hösten! så himla mysig årstid ju! 
men än är vi inte där tror jag, augustimånad ska vara över först sen är hösten välkommen, 
jag inspereras dag in och dag ut med att bara titta på inredningnsbilder, dock kan jag inte göra så mycket då vi bor i en etta för tillfället men hoppas på inom en snar framtid kunna bo i något större och kan få inreda själva  , gärna ha turen att få fixa om väggar och sådant själv. men jag är ändå glad för den lägenheten vi bor i för att vara en etta så är den stor tycker jag, dock saknar jag ett riktigt kök så man kan få plats med bord och stolar! nu kan vi precis få plats med det men de blir för trångt och så finns det knappt nå förvaringsutrymme! men nåväl det har fungerat i ett halvår så det kan fungera i ett halvår till! 
 
idag är jag ledig så det är jag och tvättstugan fram till kl 12 idag sen kanske jag tar en vända på stan för att bara titta och skapa insperation. och så ska jag ta en svängom med damsugaren här hemma. 
borde göra lite annat oxså men det får la se om jag har luft med helt enkelt:) 
 
nåväl, kan iaf börja diska lite nu :) 
 
Adios! :) 

6 underbara månader! <3

Idag har vi varit tsm 6 månader, det har gått otroligt snabbt dessa månader men det gör inget för jag är otroligt glad att jag får gå bredvid dig och att vi vandrar på samma väg framåt, tillsammans dessutom! 
att få ha dig i mitt liv är underbart! detta halvår har inte varit det lättaste för nån av oss men tillsammans gör vi det möjligt! och jag skulle inte ha fixat detta utan dig! 
man säger det många gånger men jag menar det verkligen, det har varit dom 6 bästa månaderna på länge! 
jag är verkligen lycklig med dig och tänker växa och bli gammal med dig, mitt hjärtegull! 
sen det bästa med absolut allt är att jag får somna bredvid dig och vakna bredvid dig varje dag!
jag håller dig hårt hjärtat mitt! 
Pontus, jag älskar dig! 
 
 

RSS 2.0