längtar som ett litet barn på julafton!ungefär så känner jag nu!
godnatt! ★

is!

det är redan 20 september, snart kommer snön! men för att fortfarande vara september så blev jag väldigt förvånad i morse när jag satte mig i bilen och upptäckte att jag behövde skrapa rutorna!? Vad hände där liksom? kyligare ute är det men så pass! nåväl, det var bara å börja skrapa! senaste två veckorna har bestått av massa jobb, rivit gammal hage och byggt en ny, nä två nya är det ju. ridit tok för lite och besök av min mor, en utgång och så på ett ungefär! :) nya tag nästa vecka för mig och hästen min!

har blivit otroligt duktig med att lägga mig i tid samt gå upp i tid!
dock vovvefri nu så inte lika lätt att komma upp! men upp kommer jag!

nu ska jag ta och sova å ladda inför morgondagens fest som kommer att vara! Lär hinna städa å lite sånt innan bara! :)

nattinattis

jobbande dagar när dom är som bäst★
3, 4 & 5 september är nu förbi! dessa dagar har bestått av jobb på dagis och skola! barnen på dagiset är helt underbara å lika så på skolan! vilken energi dom ger mig! Precis vad jag behöver!
även hunnit med att göra lite naglar på erica samt ridit å myst massor med vovven!hösten märks mycket väl att den är kommen, kallt som tusan på morgonen och varmt som bara den mitt på dagarna vissa dagar! Svårt att klä sig lagomt.
nu önskar jag att jag visste vart jag har mina stora tekoppar, å då menar jag stora! vill ha mycket te, morgon och kväll. får kolla om jag kan hitta på dom i nån kartong i förrådet.

nu ska jag ta och sussa sött och ladda inför imorgon fredag, sen är det banne mig helg!
godnatt
p&k

jobb och fixardag!

2 september har passerat och vi kommer bara närmare och närmare julen, jag gillar den tanken! Första två julklapparna är redan inhabdkade! ★
dagen har bestått av en kylig morgon med en snabbmatning av hästarna för att sedan åka till dagis å jobba! kyligt i skuggan å skönt i solen, svårt väder med andra ord! Efter att ha varit med barnen å fått blommor, kramar och fått höra massor av härliga kommentarer så slutade jag för dagen!
ingen ro, ingen vila, de va dags å skotta spån i säckar till hästarna! gick toppenbra å min lilla berra rymmer mycket så blec bara två vändor ist för fyra, kändes lagomt bra! kvällskvisten har bestått av att elda och göra nya naglar på ena handen, orkar inge mer idag! så har bäddat ner mig nu för å sova innan jag ska upp och jobba lite på dagiset imon igen! :)
p&k

höst! ♥

1 September är nu kommen, hösten är här och sommaren har lämnat oss för detta år.
Löven börjar sakta men säkert ändra färg och vissa har redan börjat lagt sig som en bädd på den kyliga marken!
Det är så vackert, alla dessa härliga färger som är. Det får mig varm inombords!
Äntligen kan man ha myskvällar med massor av tända ljus överallt, någon mysig filt och en stor kopp te!
Men det som toppar mysfaktorn är att höra brasan spraka och att den doftar så juvligt!
som just nu, brasan sprakar och huset är varmt! det som fattas nu men ändå inte saknas är en annan slags värme!
men till underbara brasan ska jag nu somna och sova som ett litet barn!
godnatt käraste!

RSS 2.0