just for you ★☆★idag är ingen vanlig dag för idag är det ericas födelsedag, hurrahuttahurraaaa!:)
har varit och grattat min fina braiga vän med paket! å tösen, ja hon blev då bra nöjd, de fick jag minsann ett sms om under tiden jag jobbade.
en såndär grej som man kan sukta efter men aldrig skulle köpa själv, så lilla jag tog tillfället i akt och gav henne de där doftljuset som hon har velat haft i evigheter! :)
for hem till henne på lite gofika och invigde hennea tassimo som hon fått av sin mor. Sedan for vi iväg till Ikea och där var det minsann kundvagnsrally för na, till och med så att hon kör på sin så kallade pojkvän/ halv sambo ? hum,vad vet jag! :) vilket fall så blev ingen skadad och erica fick med sig sina saker hem! så bra, alla nöjda å glada! :)

ja att bli ett år äldre tyckte hon inte kändes så speciellt, precis som alla andra gånger ungefär, så de är väl tur att hon inte blev å känna sig gammal bara sådär, hon lär ju vänta in mig liksom! vi kan ju bli gamla tillsammans hon å ja!
åhåhåh! på tal om de! jag fyller ju oxså år, fast om en månad vill säga, exakt EN månad! å det innebär att det bra är 3 veckor kvar till julafton! :D jag längtar!
nu ska jag ta och slå på en film oxh gosa ner mig under täcket! :)
skepp & hoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0