just for you ★☆★idag är ingen vanlig dag för idag är det ericas födelsedag, hurrahuttahurraaaa!:)
har varit och grattat min fina braiga vän med paket! å tösen, ja hon blev då bra nöjd, de fick jag minsann ett sms om under tiden jag jobbade.
en såndär grej som man kan sukta efter men aldrig skulle köpa själv, så lilla jag tog tillfället i akt och gav henne de där doftljuset som hon har velat haft i evigheter! :)
for hem till henne på lite gofika och invigde hennea tassimo som hon fått av sin mor. Sedan for vi iväg till Ikea och där var det minsann kundvagnsrally för na, till och med så att hon kör på sin så kallade pojkvän/ halv sambo ? hum,vad vet jag! :) vilket fall så blev ingen skadad och erica fick med sig sina saker hem! så bra, alla nöjda å glada! :)

ja att bli ett år äldre tyckte hon inte kändes så speciellt, precis som alla andra gånger ungefär, så de är väl tur att hon inte blev å känna sig gammal bara sådär, hon lär ju vänta in mig liksom! vi kan ju bli gamla tillsammans hon å ja!
åhåhåh! på tal om de! jag fyller ju oxså år, fast om en månad vill säga, exakt EN månad! å det innebär att det bra är 3 veckor kvar till julafton! :D jag längtar!
nu ska jag ta och slå på en film oxh gosa ner mig under täcket! :)
skepp & hoj!

och där blev jag glad!

eller blev jag verkligen det!? jo till viss del. men äh de löser sig! det är ingen som har dött av detta tidigare å inte jag heller så jag står nog ut lite tråkigt bara, men äh min revansch kommer! jag chillar så länge och gör inte något stort av det, blir nog bäst så!

plutten min han hoppar å leker så fint i hagen så det då inga stora fel i hans ben inte, sitter nog i huvudet isf, på mig alltså! men bara såret är läkt så kan jag äntligen få ta mig en mystur på honom! jag har velat rida jättemycket dessa dagar jag har varit "ledig"!
men var sak tar sin tid, eller?

luciaträningarna är i full rulle och jag hoppas på att det kommer blir bra när det är nästa helg! det är snart liksom! jag kan inte förstå det riktigt! allt vi slitit för är över på en helg! men bra mysigt är det då garanterat! kom å kika vett ja! superfint är det!

det var allt för denna gång! :))
skepp å hoj!

min plutt! ♥Bradålig dag. De små fina sakerna har vägt upp min dag! Fått en mycket fin kommentar om min häst från en mycket fin vän - en bekräftelse på det jag har gjort ger resultat och att vi är på rätt väg!
Fick en jättesöt snögubbe i min latte som va supergod!
Och så är jag en stadsbo inatt vilket inte är helt fel när man är billös!
Har även fått ut mitt jättetoviga hår så nu faller det fint igen!
så nu är det nattinattis! :)

RSS 2.0