blogga? vad är det!


andra inlägget idag! vad hände där liksom? :)
har har en väldigt bra 1maj till skillnad från igår då jag jobbade och sedan gjorde iiiiiiingenting!
fixat en hel del i stallet på förmiddagen i det fina vädret, myst vid torsångs café med mor, lillebror, erica å vovvarna med lite lunch och kvalitetstid! handlade lite gomiddag och sedan for jag och erica runt lite och fick lite uppdatering om vad som händer här i världen just nu, det är så bra för jag orkar inte kolla på nyheter själv just nu ,men jag inser ändå att jag kanske ska ta och plugga på lite mer gällande politik och sånt lite mer viktigare saker! men det kommer bara skola kommer igång tror jag! :) återstrå och ser helt enkelt!

käkade gomiddag och glass x2 idag! det var vi värda, så jävla värda tycker jag! smitit bra planer har vi oxså gjort så hoppas på att jag får tag på hovslagaren så han kan fixa till hovarna på pollen min, och som jag känner just nu vill jag ha honom kvar och inte ut på foder med honom, det tar emot en hel del känner jag! måste filura lite mer på det där!
men nu är det spännande saker som ska ske, och hoppas på så minimalt med blåmärken men är det de som ska behövas så gärna för mig, lagomt till sommaren! men äh, det är det värt! :)

nu: film! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0