All the things I feel I need to say

morgonen kunde ju fått bjuda på bättre väder tycker man ju! menmen får vänta nån timme med mitt cyklande! för jag ska verkligen cykla idag, lär ju veta när jag ska cykla imorgon så jag inte blir försenad imorgon. 
 
igår så var det en bra dag igen! jag fick hem min cykel så har bytt slang på den, handlat mat och grillat med min fina bästis! gott som tusan var det så, tror att vi båda har lite matkoma än! mysepys! 
myste lite på hästryggen en vända oxså, med sällis av lilla elvira! 
skulle bytt lite grejer på bilen oxså men jag valde bort de så måste göra det idag, 
 
just i skrivandes stund känner jag min lite kluven! två av våra hästar åker neröver till moster idag och jag gillar inte den tanken, jag vill ha dom kvar här, det har ju varit min å mammas häst ett bra tag nu, dom har ju gått tsm förut så gör ont å sära på dom igen, menmen det är det enda sättet just nu för å få ner julia å tävus, så min sötis får stå kvar här med lilla olga som kommer i em. men nä, jag vill inte att dom ska åka men jag kan inte göra så mycket! det är så mycket känslor på en och samma gång nu! önskar att jag hade en fin pojk som var här å tog hand om mig just nu.
men jag har ju missarna och mina fina polle så jag ska klara mig! 
det är ju inte så att hästarna dör bara för att dom åker men jag kommre ju inte kunna se och mysa med dom varje dag nu. så ska gå ut och mysa med dom strax och bjussa på lite gräs! 
å snart kommer erica så ska vi fixa lite med hennes hår å förhoppnignsvis cykla, å mysa med hästarna. 
 
på återsende..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0