erica,jag har varit en dålig kompis!

Jag skäms så du anar inte! jag har varit en usel kompis de senaste två tre veckorna!
och inte har jag gjort något åt det heller och det är ännu värre! men jag saknar dig så!
jag hoppas du inte har glömt lilla jag och inte är allt för sur på mig!
du vet att det har varit mycket ett tag nu men för mig är inte det någon ursäkt! du har ju stått där ändå! du har ju stöttat en ändå! det är ju det som en kompis gör! DU är en riktig kompis fina du!
du är min bästis och så jag har gjort nu två gånger så gör man inte mot sin bästis! och jag vet inte varför, kan nån svara på det?
drygt är det! men inget händer om jag inte tar tag i det! ,
förlåt 100000000 gånger om!
jag saknar dig!


The last goodbye!

Jag visste att denna dag skulle komma, tog farväl av dig igår med en mysig och härlig fika. Jag var superglad över att få träffa dig igen, jag hade fått ett lugn i magen som sa att nu är jag nöjd, nu klarar jag mig, vi kommer höras via internet. Allt var frid och fröjd, inte ens en tår kom igår.
Men så idag när jag vaknade så förstod jag verkligen att du åker hem på riktigt nu, du kommer inte komma tillbaka hit nå mer. Paniken kom och tårarna bara rann nerför kinden. Som i en film hann jag på dig precis innan tåget gick mot Arlanda, du stod där och din sista kram har aldrig varit mer varm och betydelsefull som då, jag vill bara vara i din famn hela tiden! Just i skrivandes stund så kommer alla fina, roliga och galna minnen upp med dig och gör inte alls saken lättare.
Men jag kan tacksamt säga att jag är så otroligt glad över att få lära känna en sådan fin och bra person som dig. Du står verkligen upp för den du är!

Att veta att du är långt bort, i ett annat land är tungt, det är liksom inte bara å sätta sig i en bil å åka utan du är långt bort, och snart är du ännu längre bort!
I min värld kan jag just nu inte förstå det!
Jag hoppas verkligen att vi kommer ses igen, och väldigt snart för den delen!

Jag kommer sakna dig nå så otroligt mycket min fina snobben!!

Massor med fridakärlek till dig! <3


lite irritation så här på fredagsförmiddagen!

alltså jag måste bara få uttrycka mig! 
personer som ska ha allt i rosa, då menar jag verkligen ALLT i rosa, jag klara inte av det. det är fan rosa överallt! hur klarar man av det? 
det är helt okej att gilla rosa, älska rosa, jag gör det! jag tycker att det är en sjukt fin färg men inte har jag rosa på allt bara för det!? 
smådetaljer säger jag ingenting om men hallå överallt, come oooon? 
det blir bara för mycket! om jag skulle se att någon hade rosa överallt så skulle jag inte gå in! jag skulle inte fixa det!
nej, enligt mig så tycker jag inte ens att det är fint. men det är min  åsikt! jag vad ni vill om vad jag tycker och tänker för jag bryr mig inte! 
 
 
 

idag är det en b dag!

tolka den hur ni vill, antingen väljer du att det ska vara en Bra dag eller så väljer du att det ska vara en Bdag - dålig dag!
jag har bestämt mig för att det ska vara en bra dag! varför ha en dålig dag när jag redan haft så många dåliga detta år? nä precis, bra skulle den vara!
dock har jag inte sovit allt för bra inatt! vet varför, men bättre att man säger som det är! bättre ledsen av sanningen än att vara lycklig på lögnen! jag visste sen tidigare och avböjde redan då, så det kom inte som en käftsmäll som tur var. men inte är jag ledsen för det, jag kan bara gladeligen gå vidare på min fina väg som jag bygger på själv och jag tänker fortsätta på samma sätt som tidigare!
idag skiner solen för min skull, det anser iaf jag! har lite saker och fixa idag, ska mysa med min fina häst som är förstående! klok den där gubben min! ska även spendera kvalitetstid med en fin vän som jag har!
nu ska jag ta och fixa med lite papper!
ha en fin dag!

Med kärlek, F

den stora gula pricken!

solen har lyst hela dagen och jag önskar att jag kunde säga lika så!
snart är jag där, snart är jag där jag vill vara så jag också kan lysa som en sol!
idag har varit en upp och ner dag. en dag som hade kunna bara varit uppåt. skräpet gjorde oväsen på morgonen så lugnet försvann och man gick på spänn hela långa dagen. helt i onödan då skräpet inte va hit! fick inte det vi ville heller neröver i vårat avlånga land! då var det inte meningen till oss utan det kommer något bättre, mycket bättre!

var å handlade veckans mat, en rolig händelse blev de. men ett gott skratt förlänger livet, jäklar vad långt jag borde leva isf! för så mycket jag skrattade när vi var och handlade och så mycket jag skrattade nu när vi tröck in inte så lilla Gert i bilen bland massa kartonger! å de gick!

nu trött i ögonen! god natt!

fina söndag - glad idagnu känner jag mig mycket gladare! ibland behöver man ha deppiga dagar, och nu har jag haft mina!
gårdagen bestod av att mysa i sängen, följa med elvira när hon red, en vända till kupolen, mysa med molle, dricka lite vin!
blev några fina fynd på kupolen! :) på kvällen så hade jag & Sean banan fest med lite vin och osthjärtan! hade hoppats på finsällskap men icke då, hoppas varför gör man det? bara onödigt! slutar med det, här och nu!
idag så skiner solen, ska mysa lite till i min sköna säng sen ut på en mysig barbackatur på min fina häst med elvira! på eftermiddagen blir de in till stan på ett litet jobbmöte! :) annars bara njuta av dagen!

jag har viljan

jag vill göra en till tatuering, eller fler vill jag göra! men jag måste bestämma mig för vad och vart jag vill ha dom. vet på ett ungefär vart jag vill ha dom men frågan är vad vill jag ha vart! först måste jag rita upp ner dom, för så länge dom är kvar inne i huvudet så kommer jag ingen vart. lär prata lite med min fina ritare om det! :) här ska det skapas!
innan året är slut så hade det inte varit fel med nån mer! jag och min lilla jordgubbe vill utöka konsten på min kropp! :) han är klok gubben min! :)
dags å fixa i ordning sig och käka sen är det dags å bege sig till jobbet en stund! :)

sjuka människor!

det jag skrev igår om lugnet före stormen stämmer in jäkligt bra! det var verkligen så igår! och räddaren i nöden var "andreas" här igår! tryggare kändes det iaf! men när Kan detta ta slut? när Kan budgivingen ta slut? när får vi ett besked? Kan de hända något bra snart?

annars? jo har skit ont i knät, drog ner det i golvet igår kväll på något konstigt vis så jag är uppsvälld och haltar nu. inte alls kul! ont i vristen/vaden har jag oxså!
känner att idag är det en till dålig dag!! jag vill kunna känna kärlek och glädje igen!
smådeppiga jag ska ta och låga lite mat nu!

Happ

ingen ro ingen vila, men nogfan ligger jag i sängen å myser. lugnet före stormen! nä inte riktigt!
släppt ut hästar, varit ut å gått med vovven och ätit frukost! så nu håller jag på med att ladda upp för ett träningspass, eller nja,,ett halvt. blir bara kondition vad jag vet än så länge. men känner att en Celsius får hjälpa mig igång om en stund.
(skulle varit en bild på min kalla fina kärlek här, men bilden finns inte kvar?!)
sen blir de hem å äta något man blir mätt av och sedan se vad som händer :)
nu: dags å byta om! :)

lilla söta jag!

känns som om det var flera veckor sen som jag bloggade, men det var ju bara senast i söndags!
är på bättre humör nu iaf men har en bad feeling i magen. Kan dock inte sätta fingret på varför!

igår blev de lite konditions träning med storebror å idag blev de några minuter intervaller. ack så j*vla skönt! imon blir de mer träning, kondition + nå mer tror jag! får se imon!

idag har jag jobbat och köpt avmaskning till vovven då han kräktes upp en äcklig jävla mask! Usch, bort med den! så har tryckt i honom den medicinen!
just nu håller Zickan på och mysa ihjäl mig så lär mysa lite tillbaka nu!

godnatt!

du försvann!

trött på de mesta nu. fick plocka glasbitar från gården sent igår kväll då två jävla fönster hade blåst bort. ville se människor men så blev de inte! blev å plocka glas och dricka lite vin med mor min. sur är jag oxså. men jag vet inte varför, eller jo det gör jag nog så ska snart ringa till min fina vän Johnny och prata lite så man Kan bli glader, ringa till tone oxså för att få lite kloka ord! jag har mina fina prinsar i Gävle jag, klarar mig jävligt bra utan en prins där jag får vara prinsessa. för jag är en söt liten prinsessa ändå! mmh, justde!
önskar bara att man kunde förstå vad det är som är så svårt att förstå!
...

kärleken, vart tog du vägen?

dagarna går och jag har börja tänkt för mycket igen. jag får inte tänka så mycket.
annars då? jo jag har fått en present av min goa moster idag och den kom väldigt passande! tackar för det! lunch på kupolen och en top fick följa med mig hem oxså! nu är det lite filmtime sen vet jag inte alls vad det blir för något. de visar sig.
nu ska jag koncentrera mig på filmen!

varför bråka?

när man sköta allt på ett bättre sätt?
galna personer vet vi oxså att det finns, nu har en till kommit till den kategorin.
nu sova och samla ny energi och hoppas på sällis imorgon!
godnatt

RSS 2.0