när jag inte vet så ska du säga svaret på mina frågor!

 

 

jag har så mycket jag vill säga men det kommer inte ut någonting ur min mun, jag vet inte hur man pratar ibland. hur gör man? och ibland vet jag inte hur man ska vara tyst. jag är lite lätt förvirrad!
så mycket på en och samma gång! kan inte allt bara plana ut, precis som med en båt, tufft i början men planar ut rätt så snabbt om man har lasten på rätt ställe, det kanske är det som är knas, jag lastar inte rätt. jag måste packa om. då kanske jag förstår hur man gör.

 

 wihooo! - mycket har hänt sen sist!

ja jag har skaffat mig en ny telefon(ÄNTLIGEN)

bilen är paj-blivit lagad- och paj igen! 

flyttat min fina häst så han är så kär så just nu, han är så pass kär så jag knappt får ut honom ur hagen vilket aldrig annars har varit några problem! 

cyklat en galen tur som vi skulle vara två på men min andra del mötte jag upp efter vägen och tog en mycket kortare väg hem då jag var heeeelt slut, men mycket roligt hade vi!

fått hem mina nagelgrejer- med andra ord jag har börja gjort naglar så om nån är sugen så är det bara å  höra av sig! 300rikstaler tar jag för ett set!  billigt å bra! :)

umgåtts med min mor och småsyskon som var upp hit en vecka, kommer om nån dag igen! :) 

beställt parfymer- bättre sent än aldrig!

varit till världens bästa ställe på denna gjort över dagen oxså! 

ja lite smått å gott! för mig är det massa bra saker! 

men nu ska jag ta tag i mig och göra mig redo för att ta mig in till gustafs och fixa med min bil för å försöka göra den hel! :)

 

på återseende:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0