jag har tappat orken

ja, percis som rubriken, jag har tappat orken att blogga via telen och jag orkar inte ta fram dator varje gång jag vill blogga! men det är ju  bara i-landsproblem. men ändå så har jag en sån jäkla blogglust så det finns inte, om det hade varit lite finare skulle det varit toppen! erica?? detta är nog ett rop på hjälp tror jag! 
 
annars så har jag ont i hela övre delen av kroppen då jag har fått en åktur! haha lät ju knasigt! jag har ridit på mammas häst och så på hemvägen så blev det att bara försöka hålla sig kvar! och konstigt nog så gjorde jag det!  så jag var glader, hästen var glader och mitt ridsällskap var glader! alla nöjda och glada! 
på tal om hästar! var nyss ut med vovven och kilade in i stallet och myste med mig fina häst som hade lagt sig! sååå söt och såå mysigt hade vi! gullehästen min♥ 
 
annars, jaa det är nog kaos, och förutom det så är det bra, lite mer än bra tycker jag! man ska ju inte klaga på den biten iaf! :)
just nu sitter jag och spelar lite ditsfördrivande spel och väntar in att mor ska komma hem och det verkar ju ta sin lilla tid, lite mer än vanligt oxså! turjag är ledig imorgon iaf! 
bara hon har kommit hem ska hon få en liiiten present sen ska jag sova! :)
godnatt! 
 
Med kärlek, F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0