tacksam

bra dag idag! 
började med att sova länge, dock va inte de så bra, men äsch! skönt vare! käka lite frulle sen fixade jag med lite olika saker! sen blev de att ta på sig springkläderna! så jag tog mig ett varv runt sjön å det var underbart, dock hade jag fel skor här så blev mera gå/jogging idag. tråkigt men det blev av iaf! så sjukt nöjd fast jag hade ont i fötterna efter turen. käkade å tog mig en völförtjanad dusch. for sedan till min häst en sväng, å sen blev de en timmes snack med victoria som är i usa, lite mindre än  ett år kvar nu! :) hihi sen blev de å åka till jobbä! :) det är helt magiskt att få jobba ju! jag bara älskar det! har även hämtat ut ett paket som var till min polle och nöjd är jag! :)) 
nu skulle jag egentligen behöva lägga mig men jag är så pass pigg så jag kan inte somna, skulle vilja göra nå galet! typ som grannen å hans kompis ska göra nu, åka och campa dit vägen tar dom! :) dock vet jag inte om det är så himla galet men man kan ju göra det galet! 
 
nåväl! jag är iaf glad, vi har så fina å härliga och omtänksamma medlemar på jobbet. flera av dom verkligen bryr sig å är helt underbara! så tacksam för det! :) 
 
men nu lär jag ta å hitta på något, håller på att gå under av tråkhet! pyssla i bilen kan jag inte heller då det är för mörkt ute för lilla jag! :O
 
för väl kolla på en film då! 
 
hörshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0