gråa söndag

gokväll kära! 
 
en uppaterig från helgen som varit
fredag, spenderade fm med erica med lite hårpyssel, sedan blev det en tripp till säter med niklas å sen en till tripp till borlänge för att kolla på en förbygel till min häst, men där hade dom ingen storlek hemma till honom så får vänta tills på tisdag. sedan vart det en tur på plutten själv och det gick fantastiskt bra, vilket tempo vi hade! så nöjd med den turen. på kvällen så kom grannen niklas över å hjälpte mig med att kolla på en stereo till min bil, lång och vaken natt där men kul! 
 
lördagen började ju bra, hade sovit tre timmar men det var bara att gå upp för att fodra hästarna å sen åka till jobbet några timmar. välkomnas på jobbet med kramar å kärlek! det värmer än över att jag känner så fina männiksor! 
skulle ha tränat efter jobbet men jag var tok för trött och hade ingen ork för det så jag åkte hem och sov hela eftermiddagen. blev tillfrågad av grannen erik om jag ville följa med till säterdalen i traktor och vagn, såklart man inte kunde säga nej till det! så blev att åka till min finis å fixa klart mat till honom å pussa lite mer på honom. 
sedan blev de hem å byta om och iväg till erik å de andra, var lite förfest hos dom och sedan bar det av mot säter, massa trevligt folk vare på vagnen så vad mer kunda man begära där, inget! 
framme i säterdalen så träffa man på några gamla kollegor som jobbade vilket var kul! det var en bra kväll. 
dock väldigt kallt på vägen hem men efter en stund i traktorn och lite bugg med niklas så var man varm igen. fick promenad sällis hem  från dom oxså vilket var snällt, väl hemma så blev man än en gång ihjälpussad av lilla molle och dog påengång i sängen. 
idag söndag, tog sovmorgon, ut med vovven in å lägga sig igen, har sort sett sovit halva dagen och myst vid datorn andra halvan med lite avbrott flr att gå ut med vovven och pussa på min polle. 
mycket tankar har det varit idag, men jag blir inte nå klokare just nu och så får det bli idag för jag orkar inte tänka så mycket mer nu.önskar att jag kunde hitta min älsklingfilm på datorn men hittar den inte så får bli en annan idag då. kommer nog ändå somna rätt snart!  är lite lätt sliten idag! 
så på med filmen nu och sen sova! 
vi hörs å ses! 
pusshej!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0