trettiondeaugustitvåtusentretton

jag vill göra något vettigt med mitt liv nu, trött på det här. men jag kan inte göra så mycket just nu mer än att fundera. tror jag ska gå i ide ett tag. jag vill så mycket men kommer ingen vart, vet inte vart det felar just nu heller. har du svaret på det, så snälla tala om det för mig! 
onda tankar flyger runt hejvilt, nästan så jag behöver prata ut dessa onda tankar men nej jag gör inte det, ingen annan behöver höra dom! det är bara jag själv. jag är ledsen och rädd men vet varken in eller ut. det är kaos överallt runt om mig känns det som!
 
skratta eller gråta - det är dagens fråga!

'when you say nothing at all

vad har jag sagt, har jag sagt för mycket eller för lite? eller är det kanske du som sagt för mycket? 
nej, inget av de, jag har sagt mitt och du sa fel saker, fel saker till fel person. 
du måste ha trott att jag var någon annan när du pratade med mig men det var mig du pratade med, inte nån annan. nu står jag som ett frågetecken och känner mig stark ändå. att säga förlåt räcker inte, du måste bevisa att du verkligen menar de. det är inte förän då jag kan börja tro på dig igen, så snälla lär dig av ditt misstag nu.
 

idéerna bara sprutar ut ur huvudet! frågan är bara hur f** ska jag få plats med allt. men äh ded löser sig, jag lär bara göra allt, och få det klart, har förvaringsutrymme än så länge iaf! nästan alla ritiningarna är klara, så det är bara materialet som skall införsaffas, nytt som gammalt! åh jag bara älskar att få pyssla med mina idéer! 
då mår jag bra och har nå roligt att tänka på! 
 
 
 
 

gråa söndag

gokväll kära! 
 
en uppaterig från helgen som varit
fredag, spenderade fm med erica med lite hårpyssel, sedan blev det en tripp till säter med niklas å sen en till tripp till borlänge för att kolla på en förbygel till min häst, men där hade dom ingen storlek hemma till honom så får vänta tills på tisdag. sedan vart det en tur på plutten själv och det gick fantastiskt bra, vilket tempo vi hade! så nöjd med den turen. på kvällen så kom grannen niklas över å hjälpte mig med att kolla på en stereo till min bil, lång och vaken natt där men kul! 
 
lördagen började ju bra, hade sovit tre timmar men det var bara att gå upp för att fodra hästarna å sen åka till jobbet några timmar. välkomnas på jobbet med kramar å kärlek! det värmer än över att jag känner så fina männiksor! 
skulle ha tränat efter jobbet men jag var tok för trött och hade ingen ork för det så jag åkte hem och sov hela eftermiddagen. blev tillfrågad av grannen erik om jag ville följa med till säterdalen i traktor och vagn, såklart man inte kunde säga nej till det! så blev att åka till min finis å fixa klart mat till honom å pussa lite mer på honom. 
sedan blev de hem å byta om och iväg till erik å de andra, var lite förfest hos dom och sedan bar det av mot säter, massa trevligt folk vare på vagnen så vad mer kunda man begära där, inget! 
framme i säterdalen så träffa man på några gamla kollegor som jobbade vilket var kul! det var en bra kväll. 
dock väldigt kallt på vägen hem men efter en stund i traktorn och lite bugg med niklas så var man varm igen. fick promenad sällis hem  från dom oxså vilket var snällt, väl hemma så blev man än en gång ihjälpussad av lilla molle och dog påengång i sängen. 
idag söndag, tog sovmorgon, ut med vovven in å lägga sig igen, har sort sett sovit halva dagen och myst vid datorn andra halvan med lite avbrott flr att gå ut med vovven och pussa på min polle. 
mycket tankar har det varit idag, men jag blir inte nå klokare just nu och så får det bli idag för jag orkar inte tänka så mycket mer nu.önskar att jag kunde hitta min älsklingfilm på datorn men hittar den inte så får bli en annan idag då. kommer nog ändå somna rätt snart!  är lite lätt sliten idag! 
så på med filmen nu och sen sova! 
vi hörs å ses! 
pusshej!
 

'från kylan in i värmen

var stark, tro på dig själv.
tala positivt till dig själv och din omgivning.
se till att alltid ge dina nära och vänner positiv respons.
se alltid saker från den ljusa sidan.
var lika glad för andras framgång som din egen. 
glöm alla misstag och misslyckanden. 
om du avänder din tid till att utveckla och jobba med dig själv, har du inte tid till att kritisera dig själv eller andra.
tillåt dir inte att oroa dig.
se framåt.
var vänlig.
le.
 

'i väntas stunder

 
godmorgon, eller jag skulle nog mer säga godförmiddag nu! 
uppe en timme efter tuppen idag och de tog emot men vad gör man inte för hästarna, jo man går upp och ligger inte kvar. 
ska väl försöka ta och byta om och bege mig in mot stan för att spendera tid med min fina vän. och just nu är hon väldigt glad kan jag tänka mig, kommer vara kvar i tråkiga blge ett litet tag till. mina planer har inte rikgit blivit som planerat. ska nog sluta planera bkir nog bäst så! 
jag vill så gärna göra min lilla tattoooooo idag men vet inte om det går så vi får la se.! :) 
men nä nu bablar jag bara på för att jag har inge vettit att säga så ska väl byta om och få tag på erica! :) 
 
ha en fin dag fast solen inte lyser! :)

'lämna mig inte nu

 
glad är vad bilden säger! min dag i helhet har varit glad, med andra ord den har varit bra. 
mys på morgonen men pollarna sen hem käka frukost å sedan iväg en sväng på stan med erica, därefter hem å flytta om lite i bilen, polockade även 3 liter svarta vinbär som jag ska ge min farmor och farfar! 
sedan var det iväg å rida på min kärlek (haha de där såg ju fel ut!) men den jag menar är ju självklart min häst! 
nån annan kärlek har inte jag! hihi:) 
hade ett bra tempo hela turen så två glada och svettiga hästar var de när vi kom hem igen! 
hem å fördriva tid blev det, dö tråkigt. och fick ett otroligt sug efter donken så jag å erica tog oss dit å käkade! sedan satt vi å mös samtidigt som det blixtra å dundra! å då var kvällens ord i kör: oj jääääääääääävlar!  ---------> Smurf! 
haha ekooooooooo! 
kul vare sen är ju vi lite småknäppa av oss så alla stora vattenpölar är sjukt roliga, speciellt när man kan blöta ner bilen så mycket som möjligt! kul vare! 
 
å nu sitter jag hemma å har jätte tråkigt igen, å saknar min lilla underbara zickan som är på rymmen oxså! menmen återstår å se när han känner för att komma hem igen! 
nu lär väl jag ta å sova så jag kommer upp imorgon för att släppa ut hjärtorna i hagen! 
 
godnatt å puss! 

'jag får liksom ingen ordning

that assssss! springturen har satt sina spår vill jag lova! i rumpen! iloveit! benen känns oxså, så jäkla skönt att för komma igång å ge kroppen en omgång, så snart är jag nog värd de erica har tjatat på mig om! frågan är om jag vågar! gör det ont och hur mycket känns det., näväl. träningsvärk har jag å de är skönt! 
gick igenom ett program med jullan igår oxså så nån dag blire träning med min tös! 
uppe med tuppen idag nästan, varit till hästarna å gett dom frukost å bytt hage för dom så dom får lite mer gräs :) så två nöjda å glada dock väldigt lortiga hästar nu :) 
idag har jag inte så himla mycket mer i min planering än att göra lite nails på erica å sen vet jag inte, om de är bra väder blir det en vända till falun för å mysa med lilla underbara freja å maria! :)  men vet inte om jag tycker att det är så bra väder, återstår å se! 
 
annars får dagen bara komma som den är! 
 
ha en underbar dag, det har jag tänkt mig att ha iaf! :) 
 
 

tacksam

bra dag idag! 
började med att sova länge, dock va inte de så bra, men äsch! skönt vare! käka lite frulle sen fixade jag med lite olika saker! sen blev de att ta på sig springkläderna! så jag tog mig ett varv runt sjön å det var underbart, dock hade jag fel skor här så blev mera gå/jogging idag. tråkigt men det blev av iaf! så sjukt nöjd fast jag hade ont i fötterna efter turen. käkade å tog mig en völförtjanad dusch. for sedan till min häst en sväng, å sen blev de en timmes snack med victoria som är i usa, lite mindre än  ett år kvar nu! :) hihi sen blev de å åka till jobbä! :) det är helt magiskt att få jobba ju! jag bara älskar det! har även hämtat ut ett paket som var till min polle och nöjd är jag! :)) 
nu skulle jag egentligen behöva lägga mig men jag är så pass pigg så jag kan inte somna, skulle vilja göra nå galet! typ som grannen å hans kompis ska göra nu, åka och campa dit vägen tar dom! :) dock vet jag inte om det är så himla galet men man kan ju göra det galet! 
 
nåväl! jag är iaf glad, vi har så fina å härliga och omtänksamma medlemar på jobbet. flera av dom verkligen bryr sig å är helt underbara! så tacksam för det! :) 
 
men nu lär jag ta å hitta på något, håller på att gå under av tråkhet! pyssla i bilen kan jag inte heller då det är för mörkt ute för lilla jag! :O
 
för väl kolla på en film då! 
 
hörshej!

i'm sittin' here all by myself just tryin' to think of something to do

å där blev det inge jobb på torsdag å fredag :( rackarns! jag som verkligen saknar att jobba det här går fan inte, jag kriverar snart! 
jag är rädd på riktigt nu. men egentligen, vad har jag å vara rädd för!? jo ingenting, är nog mer rädd för mig sjölv kanske!:O ja jag vet ingenting längre än att jag heter frida å är 20 år! 
å jag vet en sak till å det är att jag ska ut å gå/springa nu. har massa energi till träning. så det är dags känns det som.
fem miljarde tankar har jag oxså! 
åh men igår blev de lite prat, jag blir varm av de lilla. onödigt men jaja. 
nä ut på en tur nu vare! 
 
hörs hej!

Utkast: Aug. 03, 2013

inne i ett stadie där jag tänker tok för mycket igen! tur jag har min fina erica att spendera tid med så jag tänker på bra saker och mindre, jag bara gör då. nu ska jag ställa mig upp från att ha suttit ner några dagar! :)

RSS 2.0