en måndag som känns som en söndag

denna dag har varit grå, precis som vädret! inte så speciellet rolig, det enda positiva med regnet är att snön förvinner fortare! så därför lägger jag in en sommarbild! :)
dagen i ära har bestått av att erica har hjälpt mig med att hämta hem släpet så har burit femmiljarder karotonger känns det som fast när jag räknade så var det bara 12 st + lite stolar! å det värsta är att jag känner mig svag, jag är inte stark i mina muskler! inte nån stans!  så snart är det dags att köra igång för då är det OK från läkaren! jag längtar såååå himla mycket!   
varit ut med vovven som nästan har regnat och geggat bort så han har fått sig en dusch så nu luktar han cocos! 
min fina polle måste tro att han kommer till ett spa när han kommer ut på morgonen då han tar sig ett rejält lerbad! han tycker nog det är jätte skönt men inte jag då, tar ju evigheter å borsta rent och dammar som attans! men det står jag ut med, för det är ju min fina pojk! :) 
 
justja, skolor är nu sökta! så nu vill jag bara få ett bra besked! annars kommer jag gå under, ja  gå under på rikigt! så det är inte många månader till som jag åker runt på vägarna i dalarna! och ska jag vara ärlig så längtar jag rejält. jag vill inge annat än bort här ifrån, lilla hålan kommer finnas kvar mer eller mindre! jag vill göra något nytt, träffa nytt folk, fast det finns en person som jag önskar att jag kan ta med och det är min fina bästis, min erica, hur kommer det gå mån tro!?  
frågan kan ingen av oss svara på ännu utan det visar sig! :) 
 
men nu ska jag nog ta och slå på en film här i ensamheten för att sedan sova :) nattis! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0