onsadag och idag skiner solen på min lediga dag!

Godmorgon, eller morgon vet jag inte om det är längre! men det var ju en liten världsligsak som Karlsson skulle ha sagt!
älskar att solen lyser men det finns ett stort MEN just nu och det är för att de blåser ute! det är nästan så man blåser bort om man går ut, verkligen inte långt ifrån! så får hallå mig inne och packa tills det har lugnat ner sig! :)
ska ta och rycka upp mig strax och fylla nån kartong igen :)
hörs nog under dagen!
p&k frida

en måndag som känns som en söndag

denna dag har varit grå, precis som vädret! inte så speciellet rolig, det enda positiva med regnet är att snön förvinner fortare! så därför lägger jag in en sommarbild! :)
dagen i ära har bestått av att erica har hjälpt mig med att hämta hem släpet så har burit femmiljarder karotonger känns det som fast när jag räknade så var det bara 12 st + lite stolar! å det värsta är att jag känner mig svag, jag är inte stark i mina muskler! inte nån stans!  så snart är det dags att köra igång för då är det OK från läkaren! jag längtar såååå himla mycket!   
varit ut med vovven som nästan har regnat och geggat bort så han har fått sig en dusch så nu luktar han cocos! 
min fina polle måste tro att han kommer till ett spa när han kommer ut på morgonen då han tar sig ett rejält lerbad! han tycker nog det är jätte skönt men inte jag då, tar ju evigheter å borsta rent och dammar som attans! men det står jag ut med, för det är ju min fina pojk! :) 
 
justja, skolor är nu sökta! så nu vill jag bara få ett bra besked! annars kommer jag gå under, ja  gå under på rikigt! så det är inte många månader till som jag åker runt på vägarna i dalarna! och ska jag vara ärlig så längtar jag rejält. jag vill inge annat än bort här ifrån, lilla hålan kommer finnas kvar mer eller mindre! jag vill göra något nytt, träffa nytt folk, fast det finns en person som jag önskar att jag kan ta med och det är min fina bästis, min erica, hur kommer det gå mån tro!?  
frågan kan ingen av oss svara på ännu utan det visar sig! :) 
 
men nu ska jag nog ta och slå på en film här i ensamheten för att sedan sova :) nattis! 

tittar in en sväng!

hejhopp!
hela sju dagar sen jag kikade in här! :O 
inte bra, men det har varit fullt upp nästan sen dess så har inte haft tid men jag önskar att den tiden fanns, men nog om det nu! 
har sovit tre timmar "inatt" mer i morse, kom hem kl. 05,30 så tog ut vovven en sväng sedan upp å lägga sig! varit över till grann byn och hjälpt dom med att tömköra sin ponny, och det gick toppen bra! träna lite till sen blir det att prova med vagn bakom! 
annars så har jag börjat packa ner saker i kartonger då lasset går nästa vecka, det är helt ofattbart! :O det är så nära men ändå inte! börjar ffå pirr i magen! vet inte om det är bra eller dåligt pirr! måste bestämma mig för vilket det är! 
 
just nu sitter jag såhär dagen innan anmälan stängs å ska kolla på mina ansökningar till skolor i vilken ordning jag vill ha dom! skulle gjort det lite tidigare men äh, jag hinner så det är ju ingen fara! :) 
 
fina nya människor har man börjat lärt känna oxså och det gillar jag stort! :) trivs som fisken i vattnet! 
jag har massor att babbla om men det orkar inte ni läsa nu va? känner att det blir så rörigt om jag skulle ta allt? :) 
såååå jag stannar här och fortsätter med att kolla på skolorna! 
 
på återseende! :)

ååååh! hatar när kommunikationen brister!

idag är den ledig dag, eller var en ledig dag!
skulle ha käkat finmiddag med peace and love personalen i min grupp idag men har inte fått reda på varken tid eller vart å så, och folket svarar inte när man ringer heller, så nehe! bra fine vad gör jag då jo jag tar ju åt mig jobb! och nån timme senare (30min sen) får jag ett sms om att det ska vara på galaxen kl 15. ?? hallå hur tänkte dom där? hade varit bra med lite information så man vet hur man kan lägga upp dagen!
hade ju liksom inte varit helt fel med mat nu kan jag säga. men här sitter jag utan vovvevakt, oduschad, nyss kommit in från stallet och jävligt opepp! och jag tänker inte stressa för fem öre! så nä bra där blev de inge samkväm med P&L idag! ååh jag som hade sett fram emot det + utgång!
men bättre å få in pengar än att göra sig av med dom!
och dagen blev plötsligt mycket längre!

LÖRDAG

 
ungefär en sån här trött har vovven varit sen vi kom hem igår kväll. han gör inte många knop idag inte! hittar inte på min kamera så fick bli en gammal oklippt bild på sötisen idag! måste varit en tuff dag för lillen igår! 
han fick vara hemma hos "lillasyster" igår och de va ut på lite äventyr!
han brukar vilja kissa vid kl 24 eller 06,30tiden men inte då. han somnade ca 21,30 och sov heeeela natten lång till jag var tvungen och kolla så han verkligen levde vid kl 8 :) haha 
och nu sover han igen! 
 
men jag har haft en kass natt! drömt massa konstiga saker! usch var inte alls kul men som tur så var det lugnt här hemma när jag vaknade! 
mor skulle kommit hem och fått sin present men nejdå, hon sov kvar på jobbet för det blev övertid och nu sitter hon nog i bilen påväg ner mot lidköping för å göra två bra saker så det är okej tycker jag! :) IHIH! 
just nu så laddar jag mellan att besöka sängen en stund till eller sitta kvar här  och kolla runt på massa tjafs för att sen gå ut och pyssla om hästarna och mocka! får se vad som händer och sker! 
 
he en fin dag så länge! :) 

när det äntligen börjar gå framåt så kommer det ett slag i magen...

bilar, vilken kostnad! mer behöver jag inte säga! 
 
vilket fall så är det nu två steg framåt! wiiiiihooooo! :D 
jag känner pirret i magen som börjar smyga sig fram! lyckan börjar även smyga sig fram och det är inte fel! 
 
vad har hänt sen sist*? jobbat x massor, varit på en galen personalfest, lärt känna nytt roligt folk, fått underbara besked, fått en hatisk räkning. småshoppat och lite så! 
idag så blev det jobb men idag var det lite extra roligt för hade en med mig som jag skulle lära upp och rackarns vad roligt vi hade! duktig filur! 
just nu så är jag hemma och myser och brasan sprakar! känner att jag vill fest lite men är på tok för trött för det så tvingar mig själv till att hålla mig vaken tills mor  kommer hem då hon ska få en försenad födelsedagspresent som kommit idag! :D så hoppas hon slutar i tid idag! 
annars så längtar jag utomlands så det bara skriker om mig! vill ha sooooool, vill ha vääääääärme! vill leva livet NU! 
 
nä nu bara babblar jag! 
kommer åter en annnan dag! 
heddå! 

RSS 2.0