instrationlös så det heter duga!

jag vill verkligen blogga men jag kommer inte på nå vettigt just nu, för skulle jag skriva om träning (det som intresserar mig mest just nu) hela tiden så skulle ni bli utmatta på det eller?
haha 
 
jag och mitt lilla o-liv här ute i skogen fortsätter och jag njuter för varje minut som går! dessutom börjar jag komma tillbaka till världen! :) känns skönt! 
 
min häst och jag kommer inte överens så himla bra just nu heller, han vill åt ett helt annat håll än vad jag vill så vet inte alls hur vi ska bli sams igen! men faktistk igår så lyssnade han igår helt och hållet och den stunden så påminnde han mig om varför jag skaffade honom! min lilla finis, min underbaraste! min goa TP! 
så jag skulle ha varit ut en sväng nu innan jobbet men jag klanten frida glömde av tiden, trodde kl va 10,52 inte 11,52-.- så nu kommer jag inte hinna rida innan jobbet. hoppas på att det är ljust ute när jag kommer hem sen! annars är det kaos! 
så jag ska ta om hoppa in i duschen och sen fara iväg till kära stället jag trivs på och göra lite nytta och även ta mig en rejäl funderare! 
 
förhoppningsvid hörs vi senare ikväll men de får vi se hur trött jag är när jag kommit hem och ev ridit! 
 
puss & kram hela dan! 

RSS 2.0