Hösten är på ingång...

... och jag njuter av det!♥
det är ju bara så himla mysigt! dock hade det varit ännu myigare om man var två, kunna krya in i en pojks famn och  bara njuta! men nu har jag inte det och inte gråter jag för det eller! 
löven på träden börjar ändra färg, det blir kyligare morgonar, mer kläder på, massa ljus tända, och det är mysfaktor på hög nivå, iaf hemma hos mig är det så! skulle aldrig klara mig utan ljus, och filtar! ååh jag bara känner att faktorn ökar ju mer jag pratar om det! :) 
 
telefonlös är jag oxså för den delen så det förstör ju inte så mycket det heller, bara att vara ute i stugan som fattas men sprakande eld, solnedgång, massa ljus och mys, en kopp te! ååh ja ni hör ju bara! 
 
ska ta och hoppa in i duschen och göra mig redo för en dag på jobbet, 12-21! 
 
ha en bra dag i höstens vindar!♥

jahapp de där gick ju bra!


min 30dagars blev inte alls bra ju! trodde jag hade lagt ut dem men dom hamnade i utkast ist!! åh jag blir så suuuuur! aja bara och göra om men inte nu. telefonlös har jag oxså blivit! jag har en telefon men simkortet vill inte fungera :( så nu ska jag nog kika på ny telefon på samma gång och så ett nytt kort, men jag vet inte vilken jag vill ha! och jag kommer inte köpa nån iphone för jag bojkottar dom helt och hållet! kan nog bli en samsung s III eller s II. har inte riktigt bestämt mig än om vilken jag vill ha, har ni nå förslag?

annars så skulle jag varit ledig idag men så blev det itne, snäll som jag är så hoppar jag in och ska jobba idag, för min julia är fortfarande sjuk! :( snutten min!

och så hästen min vet jag inte alls vad som har tagit till honom! han är sig inte lik iaf, han är så sur åt de andra två hästarna så det finns inte. han har aldrig varirt så förut, och så krånglar han när man ska rida honom men inte när man ska köra, så jag vet inte vad jag ska göra, muta med morötter så han blir glad inte kanske!?

nåväl. ska ta och göra mig i ordning och fara iväg en liten stund! :) heddå!

RSS 2.0