Godmorgon kära måndag!

idag är det måndag och jag har redan hunnit med en hel del och då är klockan bara åtta! men måste fixa mycket idag så det är bra om jag får undan mycket nu på förmiddagen så kan jag bara njuta resten av dagen!
det är ju då ingen vanlig måndag idag utan det är valborg, och vad händer idag då ? jadu jag vet egentligen inte, blivit medbjuden på fest till vika (mitt ute i ingenstans) eller i centrala falun! får se vad som händer och sker! nytt folk är ju alltid trevligt att lära känna!
vad händer för er närmre kvällen då? :) blir det fest eller en mysig kväll?
hoppas på att sova i falun gör jag oxså då jag ska jobba imon, men nu är det idag det handlar om!
tror det är dags att fortsätta med min effektiva dag! :)
får se när vi hörs igen!
ha det BÄST!  :)

SUNSHINE

ojdå, veckorna går så fort nu hinner inte med datorn någonting! vilket fall så är jag på jobbet just och och det är superlugnt på grund av det super fina vädret!
käkade frukost utomhus idag och det är summerfeelings på hög nivå då! även med ett mycket bra sällskap satt man där på altanen och mumsade i sig massa gottigheter! efter en timme i solen har man redan fått färg men fick lov att åka till jobbet så egentligen vill jag att det ska börja regna nu så jag inte missare solen nå mer! så passa på och njut av de fina vädret ni som kan! :)

jag ska jobba vidare här jag i min ensamhet! :)

VECKANS LÄRDOMAR

Bensinstopp mellan falun borlänge, ca 20 meter från en avfart.
- försök tanka direkt när lampan lyser, chansa inte!

Kör inte på några konstiga vägar eller på någon brunn eller stå parkerad på någon konstigt ställe som kan resultera till punktering.
- se till att alltid ha ett reservdäck och ett starkt fälgkors, (inte något fjolligt som redan ligger i bilen)

Blöta vantar och kalla händer efter att sopat av bilen från snön
- en sopborste är alltid bra att ha i bilen, så mamma kan ha "pia" för sig själv hemma på verandan!

Klicka och godkänna saker på telefonen man inte har en aning om, äh blir säkert bra.

- detta resultarade i att viktiga sms ang jobbtillfällen försvann... inte så bra, godkänn inget om man inte vet till 100%

ja, det är bara fyra saker som man kan vara lite uppmärksam på! :)det är slutet på början! :)

hejhopp! har nyss återhämtat mig efter att haft med mig lillasyster till träningen idag! det var skoj för båda så de blir fler gånger! :)
annars då, jo förutom att jag är trött i kroppen efter träningen så är det la bra! ska sova en liten stund nu sen ut och mysa med hästen min! senare idag kommer en kort sammanfattning av mina lärdomar denna vecka! så läs och lär! :)
nu somnar jag snart!
puss så länge!

@ work!

ja nu har det gått lite bättre de här två dagarna! dock har en annan turbulens kommit upp och jag vill bara inte lyssna, så nu har jag lekt mer vuxen och sökt lägenhet i hopp om att få mer tid till viktigare saker än massa tjafs! mer kärlek och godhet är det enda jag vill och behöver och det är precis vad jag kommer att ta mig friheten till att finna och även att ge!
pojken for till stockholm idag igen med sin nyopererade vän som åker hem imorgon, känns lite sådär att han är borta så mycket men nu har han bokat mig hela veckan så jag vet inte vad han har för planer, men kan bara säga spännande!
stora viktiga beslut kommer nu även att ske, ja eller nej? det är frågan, och svaret får jag ta mer lärdomar av om det skulle bli dåligt!

men nu ska jag jobba där jag trivs så himla bra, Må Bättre, Falun
:)

två steg fram ett steg bak

nu har de gått bra ett tag vilket är himla skönt! men nog fan finns det då något som som ligger och trycker som pluppar upp när man minst anar det och de blev ett bakslag! fyfan! nu är det inte kul, men ändå rätt skönt att det är fler bra saker som hänt senaste månaderna än dåliga!
men det är bara och resa sig upp igen och visa att man är stark!
vill fortsätta med att allt bara flyter på, visst kan man ha lite otur eftervägen men dehär är inte kul!
nä snart dags och gå ut och slå ner lite stolt så man kan ta ut ilskan på det!
hörs en bättre dag!

nä nu vet jag väl ändå inte!

jahapp, bloggen har man ju oxså, sitter just för tillfället och kikar igenom gamla bilder och det bara flyger fram gamla minnen som gör en super glad! så jag är nöjd! :)
helt normala är vi ju inte, och ddet erkänner vi! 
i övrigt då, jo träningsverk har hela jag, från topp till tå och tillbaka kan man säga, var ut på en låååång ridtur med mycket fart och mys med min lilla söta häst! myskillen min!
katten zickan är inte lika mysig längre, han har börjat dissat mig för att jag inte sover hemma hela tiden längre, så då duger de inte när jag väl är hemma... men vad gör de om hundra år? när jag kan mysa hur mycket jag vill ändå! :)
ja, idag är det annars snökaos, men vad gör detdå? jo ingenting, bara de inte snöar imon då jag ska till arlanda med Snobben! :)
blond har jag oxså blivit igen, känns suuuperbra! nä, dags och mocka lite skit och sen träna med min träningsvärk.
hörs kanske senare idag annars blir de nästa gång helt enkelt! :)

om och om igen!

lite mer än halva dagen har gått och jag har gjort lite nytta, eftersom jag inte städade igår gjorde jag det idag och så har jag varit ut en sväng med hästen och han ville inte som jag ville!
min söta polle visade att han var rädd för två barnvangnar som var typ 1km ifrån oss. så 25 meter på 10 min kom vi! så vända och springa skiten ur han blev de ist! :)
men nu ska jag gå och ta mig en duch och bli människa igen och hitta på något skoj kanske! :)

The man with the big C

idag är det måndag och jag har haft en superbra helg!
tillbrigade fredagen på jobbet och kvällen med min fina hockeyspelare, lördag lika så, fast på kvällen var jag lite barnvakt medans chefen var på Jill Jonsson! och igår söndag så fyllde mamma år, så de var fika på fika på fika och kusinmys. vi alla tog en rittur på våra söta pollar, dock fick jag springa bredvid pollen min då min kusin fick rida, såsdär springa i 6 km! men de va bara skönt efter allt fikande! :)
men inser idag att jag skulle haft något mer klädesplagg på mig, för nu har jag ont i halsen! :(  inte så bra!
så får bli en städar dag/ film och mys dag med katterna!
men en hockeyspelare här hade ju inte varit helt fel kan jag lova!
saknar♥

RSS 2.0