nu är det nära!

midsommar var väl okej igår, roligt hade jag men roligare har jag haft. det blev lite grillning och båtåkning osv :)
trevligt folk vare iaf så de gjorde det hela lite roligare! :)
just nu är jag helt slut, har jobbat på stenhårt med peace and love nu i en vecka, nästa vecka blir de lika dant men lite lugnare så de känns skönt, och jag vill ha söndag kväll nu!! ja vill inte vänta nå mer nu :D roligheterna börjar då! :D det roliga efterlängtade folket kommer då! :) hihi musen och yosh till exempel... :)
ne nu ska jag ta och åka och hämta maria och min mor så jag kan få sova ån gång idag! :)
tidig uppgång imon!
så jag säger nattinatt till er söta nu :)
puss

sometimes i don´t know...

det är mycket blandade känslor här och nu...
jag vet inte vart jag ska vrida eller vända mig, men det kommer nog gå bra.
nu på förmiddagen har pysslat med att gjort lite dipolm till jobbet idag, så ska snart åka till falun för att jobba sedan blir det mer peace and love jobb på kvällen.
så ska gå och äta lite nu sen tar jag lilla röda faran och åker mot falun! :)
tjenixen!

snurrisnurr

det finns så mycket jag vill skriva men jag vet inte vart jag ska börja, men jobb dagen har iaf varit bra och rolig med emil, marcus och jonas! :)
jag återkommer! :)

TA MIG TILLBAKA TILL GÄVLE!

min helg som var i gävle var nog den bästa på väldigväldigt länge, det var lite fest, filmmys, gitarrmys och tog det mest bara lugnt! det var hur skönt som helst! men det är klart, bra sällskap så blir det övriga bra, har träffat en massa nya trevliga personer under denna helg. hoppas på att träffa dem snart igen! :)
idag har jag fått reda på mitt schema som jag har till peace and love och det var väl inte det bästa, kommer nog dygna hela veckan tror jag. kommer bli en jobbig men rolig vecka. men jag vill nog helst bara till gävle och gömma mig där en vecka, det hade inte skadat det minsta lilla! :)
men nu ska jag sova så jag orkar upp och jobba imon!
jag och min tomma säng säger nattinatt till er! :)
puss

nattinatt!

efter en dag i stockholm så är jag trött, kom inte hem med så mycket men vad gör det, jo ingenting för imon ska jag åka till världens bästa jonas!
en hel egen helg med min saknade vän!  kommer bli superkul! :)
det jag iaf fick med mig hem idag var en liten väska och tre par skor! :) så de kanske blir lite shopping imon med, får se, de visar sig!
men nu måste jag sova så jag hinner med tåget imon! :)
nattinatt på er! :)
puss

det är torsdag och jag ska åka till huvudstaden

jag och min plångbok är redo för en dag i stockholm! :)
jag älskar denna braiga start på denna sommar:D
ne nu ska vi strax åka mot tåget så vi hörs senare!
ha en bra och mysig dag, för de ska jag! :)

slut på söndagsågesten nu eller ?

det är söndag, och imon är det ingen skola så det innebär att man slipper ha ångest för att man har skola på måndagar! jag gillar det faktiskt! :)
förövrigt har min lördag och söndag varit bra, var med maya igår och hade trevligt:) en skön promenad med alla vovvarna som var där blev det oxså! :)
idag så har det blivit mycket skratt här, maria hon kan hon! :) hämtade mamma som precis kom på att hon har glömt sin plångbok så nu ska vi åka och hämta den.  sen ska jag nog ta mig en liten springtur i detta fina väder! :)
puss på er! :)

DET ÄR ÖVER NU! :) :'(

ja igår tog man studenten! det var båda  skönt men även jätte tråkigt, man kommer sakna att gå i en klass osv. men med min klass så kommer man gå sakna allt kaos som var! men idag skrattar man bara åt allt som hänt under dessa tre år. nej usch det är fan sorgligt. det finns ingen ner skola som man måste gå till längre, det finns inget som säger att man måste plugga nu. det väljer man själv. precis som jag har gjort. så nu hoppas man på att man kommer in på något av det jag har valt så det kan bli nå vettigt av en.
men det ska bli spännande och veta vilka personer man kommer att höra  något ifrån efter dessa år.
men iaf, gårdagen var bra rolig! vagnåkningen tror jag var det roligaste på hela dagen! skulle vilja göra om det!
champangefrukost hemma hos hannah sedan vidare till skolan där man åt kioskens goda mackor för sista gången och sedan var det bra kul att springa in i aulna och göra ettorna och tvåorna avundsjuka på oss och vi lyckades ;D
fick betygen, är rätt nöjd så det suger iaf. utspring, nja de va kul men jävlar va nervös man var då.  som sagt så var vagnåkningen det roligaste av allt. haha. kvällen spenderades hon josephine med lite mat och musik. sedan utågng, träffade på en massa roligt folk och man var lyckig, så denna dag kommer man aldrig glömma! studentdagen ♥
fäller en liten tår nu faktiskt!
puss på er som vill!♥

MÖSSPÅTAGNING - CHEK!

ja igår blev de inge skriverier om naparesan men kan säga nu att den var jättebäst! :D
jag är så grymt glad över att jag kom dit och fick träffa en massa nya människor som man ska träffa i sommar igen! det var galet bra! :)
grym resa med andra ord! bilder kommer senare! men just nu denna vecka är det lite väl körigt.
idag var det mösspåtagning! så förbannat nära nu. så nu ska jag iväg och fest lite sådär galet igen! två dagar kvar. ojojoj vad jag längtar! :D
ne äta och sen göra sig klar nu då! :)
hörs imon:) puss på er söta!
 

FEST I HELA NAPA!!

veckan som gått i napa ¨kommer imon men tänkte bara passa på att säga att det finns inget som är skönare än att lägga sig ner i sin EGNA säng med ett riktigt täcke! så nu ska jag sova så det knakar och inte vakna upp i tid imon, det är sova ut lite som gäller imon, om man inte blir tvingad att gå upp och städa i skolan imon bitti. ne nu säger jag puss och godnatt (:

RSS 2.0