var det en käftsmäll eller var det ett rop på hjälp?

ja jag vet inte faktiskt, det är nog lite både och tror jag. känns så. jag känner mig hel men ändå halv om inte en tredjedel. men tror mer på halv.
visst saknar jag massor av saker högre upp i landet och som jag sagt tidigare så önskar jag att man kunde ta med sig allt å alla när man gör en längre flytt här i livet men jag har lärt mig att det går inte oavsett hur mycket jag vill det. men bara för att jag är långt ifrån innebär det att jag inte har glömt något eller någon! alla mina fina minnen är kvar å jag tänker på dom jämt! vart man än går kommer man på saker som man gjort tidigare som är relaterade till de. Skulle aldrig glömma eller sluta fundera på allt roligt!
"avståndet gör ingen skillnad" fuck off! de gör de visste, det är inte lika lätt å göra alla spontana saker med varandra på de sättet som förr men jag har inte slutat existera för det.
Mitt val nu var å flytta för att kunna få slappna av samt att få utvecklas som person. jag står upp för mitt val, mn får tycka att det inte verkar som ett klokt val men jag lyssnar bara på mig själv i denna fråga för det är bara jag själv som kan ge mig det rätta svaret, å just nu känns det rätt. inte säkert de gör de om ett tag men det är nu det handlar om inte sen. Det kommer att vara svårt i början å förstå att jag inte är där. men det är nu man har förstått vilka som va ens vänner. Erica & Julia, dom två bästa i mitt liv, det sitter hårt i dom att jag inte är nära längre å de gör det i mig med, men det är något man lär acceptera här i livet. man lär leva sitt eget liv och inte genom andra. men göt det finns jag ändå kvar. vissa av mina "vänner" frågade här om dagen om vi skulle fika, men hallå!? fattar vissa ingenting!? nä tydligen, som tur va du ändå inte min vän enligt mig. möjligtvis va du vän med mig men jag inte med dig! å vissa ångrar att dom inte brydde sig mer men det är ju deras förlust, jag var med än supernöjd med att bara ha erica och Julia!
nåväl, erica jag har väl inte varit den bästa på å höra av mig men när jag berättade om v 9 så ville jag spara så mycket tills dess. men de kändes som ett mindre bra val av mig tydligen. ingen slår oss, som du sa, fixar vi de här så fixar vi allt! jag står alltid vid din sida oavsett avstånd å de vet du. jag älskar ju dig min fina vän! & saknar dig och oss nå otroligt mycket !
kan skriva hur mycket som helst men så mycket ska inte alla få veta!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0