Välkommen lediga tisdag!

God förmiddag! Ligger fortfarande i sängen och myser med min sjukling. dock ska vi tillägga att jag har varit till tvättatugan och tvättar, så jag ligger då inte på latsidan inte! samt att jag har flytta på min bil för att slippa få böter :) 
pojken min är hemma och sjukskriven nån vecka nu då läkarna i lördagsnatt kom fram till att han har en kraftig inflammation i ländryggen på vänster sida samt i baksida lår på vänster ben. Så nu är det nästan sängliggandes i minst en vecka för honom. de är tråkigt men de jobbet han har sliter otroligt mycket på honom så en veckas vila är nog inte helt fel. Men det hindrar inte oss från att åka till Borlänge och Smedjebacken på torsdag! tjoohoo på den! Ska bli så himla skönt att få komma ut till stugan igen. Enda nackdelen med att bo så långt bort är att jag inte kan åka till farmor och farfar samt stugan när jag vill. krävs lite mer planering nu för de "/ nåväl snart är vi där! Och att jag har med mig min fina prins gör det bara ännu bättre! :) 
 
Idag så händer de inte så mycket kanske, fixa klart tvätten, handla, och hästen ska få bli extra ompysslad då det har börjat komma stygnflugeägg!!!! Så dryga att hålla på med men bort ska och måste dom! och så laga mat såklart, kanske baka något:)) de vet man inte! Nåväl ska ta och kila ner till tvätten nu igen :)) 
kan slänga med en liten bildbomb :) 
 
puss och kram hela dan! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0