riktiga hösten är här!

nu är den riktiga hösten äntligen här. kyliga morgonar och kvällar men skönt mitt på dagarna, ja så fort solen är framme och annars är det mest kyligt hela dagarna. men det är bra mysigt iaf! längtar tills jag har min egna lilla lägenhet så jag kan få brassa på med massor av ljus som förut! men det kommer så småning om.
trivs bra som det är nu men känner att jag är i behov av eget, att få ha mina egna saker igen! 
men det kommer, var sak tar sin tid!
 
 
det varit mycket jobb senaste veckorna och jag gillar det som bara den! gillar att få lön varje månad nu och inte ha en klump i magen för det. jag kan äntligen leva. 
på tal om att jobba mycket så är jag rastvakt väldigt mycket så jag är ute en hel del vilket är skönt för kropp och själ, men jag är ändå supertrött runt kl 10 på fm så nu blir det att få i sig extra D-vitaminer. hoppas på resultat! men har redan börja känt mig piggare och har ätit det i ca 7 dagar nu. framåt går det! 
 
idag har jag lång sovmorgon, börjar inte förän 12,45! under underbart som helt med en kort dag idag. skulle vilja ha varit ut på pollen min en vända men ska vi ut nu blir det bambi på hal is! det är hur halt som helst å han har inga brodd, det kommer nästa vecka som tur är! 
 
nu ska jag ta mig en lång dusch för att börja göra mig redo, kanske hinner med att kika på en film innan jag börjar! :) 
nöjd tjej som stödjer rosabandet med en mössa eller två! ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0