livet, vad är livet egentligen?

jag tänker, nä varför!? här sitter jag i min ensamhet och pimplar cola, vad hände där liksom? huuuur längesen vare inte jag drack cola!? men jag jag har en bra anledning till att jag får det oxså. jag vet inte ens om jag gillar cola men etiketten va så fin, dela en cola med solen, jag gillade den så det var nog därför! jag har delat den med solen till en viss del, satt i solen och drack den så det måste räknas! nä vet ni, det det räknas för har jag bestämt det så är deyt så!
men min anledning till det är att min kära bil, min berra gav upp för idag så fick bogsera hem den med hjälp av världens bästa erica, jag är så jävla glad över att jag har hon i mitt liv! min fina erica! 
så nu står bilen på gården och ser ut som vanligt men fungerar inte som vanligt! så per kom hit och sa att nu åker vi och köper olja till bilen! sagt å gjort så blev olja och servoolja för det var knas med det oxså men då var behållaren full så jag vet inte vad som är knas med min söta berra! fick en brownie då oxså, jag behöver inte ha någon brownie men jag har varit arg, glad, ledsen, glad idag å nu vet jag inte alls på vilket humör jag är på, kan vara på ingenting? ja vi säger så! 
 
vovveledig är jag oxså! så jaa, händer inte mycklet just nu, missen min gick ut å den andra missen min håller jag på och ropar in, mysiga missar vi har, det är nog världens bästa sovsällskap! 
 
har även gjort en till väldigt bra men mindre rolig sak idag, vi har tagit farväl av farfar Bobo idag! usch, de va tufft å se hur ont det gör i lillebror, det var liksom han å Bobo, men ja nu har han det bra, kan släppa alla problem och all smärta av sjukdommen han hade, usch. gör ont bara jag tänker på det, tänker massor på lillebror som tagit allt detta rätt bra men syns hur det känns för honom. min fina lillebror! men ja nu har vi sagt hejdå för stunden till fina saknade Bobo! Vila i frid! ♥
 
 
nu ska jag se om jag kan få in nå missar så jag kan få slå på en film och sen sova, för imon kan bli en spännande dag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0